O MENI

O meni…

Gledam ispred nas u vreme koje dolazi i vidim jedan drugi svet. Energija Zemlje se podiže, masovno buđenje počinje. Čovečanstvo osvešćuje matriks u kome živimo i nove generacije odrastaju u potpuno novom shvatanju i razumevanju sveta. Polako, menja se kolektivna svest.
Gledam ispred nas i vidim novo društvo, bez podela, bez razdvajanja, društvo evoluiralo u svesti, društvo bez religije, okrenuto duhovnosti, koje ovaj naš svet vidi kao tešku školu za bezvremenu dušu i marljivo uči, prihvatajući gradivo otvorenog uma i otvorenog srca.
Gledam ispred nas i vidim, najzad, osvestili smo da smo svi jedno, da u svakom od nas boravi komadić istoga boga, iste svesti, iste duše, veza neraskidiva u prostoru i vremenu, samo sakrivena izvan dohvata naših pet čula.
Gledam ispred nas i vidim svet kakav želim za nas i našu decu, svet prihvatanja, razumevanja, uvažavanja, svet u kome ljubav prema čovečanstvu, životu, svakom živućem stvoru, boji svako iskustvo koje nam donosi ova fantastična kreacija u kojoj živimo svoje kratke, zemaljske živote.
Gledam ispred nas i vidim menjamo se, evoluiramo, postajemo bolji, svesniji, bliskiji, vidim šarenilo različitosti u harmoničnoj kompoziciji jednog zdravog društva. Ovaj blog, misli i spoznaje koje delim sa vama, dragi moji braćo i sestre po duhu, moj je način da dam svoj skromni doprinos promeni u koju verujem i priželjkujem je za našeg života, za sve nas.
www.facebook.com/Svoja
 
 

Leave a Reply