O MENI

O meni…

Gledam ispred nas u vreme koje dolazi i vidim jedan drugi svet. Energija Zemlje se podiže, masovno buđenje počinje. Čovečanstvo osvešćuje matriks u kome živimo i nove generacije odrastaju u potpuno novom shvatanju i razumevanju sveta. Polako, menja se kolektivna svest.

Gledam ispred nas i vidim novo društvo, bez podela, bez razdvajanja, društvo evoluiralo u svesti, društvo bez religije, okrenuto duhovnosti, koje ovaj naš svet vidi kao tešku školu za bezvremenu dušu i marljivo uči, prihvatajući gradivo otvorenog uma i otvorenog srca.

Gledam ispred nas i vidim, najzad, osvestili smo da smo svi jedno, da u svakom od nas boravi komadić istoga boga, iste svesti, iste duše, veza neraskidiva u prostoru i vremenu, samo sakrivena izvan dohvata naših pet čula.

Gledam ispred nas i vidim svet kakav želim za nas i našu decu, svet prihvatanja, razumevanja, uvažavanja, svet u kome ljubav prema čovečanstvu, životu, svakom živućem stvoru, boji svako iskustvo koje nam donosi ova fantastična kreacija u kojoj živimo svoje kratke, zemaljske živote.

Gledam ispred nas i vidim menjamo se, evoluiramo, postajemo bolji, svesniji, bliskiji, vidim šarenilo različitosti u harmoničnoj kompoziciji jednog zdravog društva. Ovaj blog, misli i spoznaje koje delim sa vama, dragi moji braćo i sestre po duhu, moj je način da dam svoj skromni doprinos promeni u koju verujem i priželjkujem je za našeg života, za sve nas.

http://www.facebook.com/Svoja

 

 

Advertisements

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s