BUĐENJE SVESTI, Uncategorized

U susret novom dobu

 
Era vodolije odavno je najavila svoj spektakularan dolazak. Ne slažu se sasvim kompetentni umovi kada je možemo očekivati  u punom sjaju, ali su manje-više svi saglasni oko toga da se njen uticaj oseća još od polovine prošlog veka. Vodolija nas uči da smo svi jedno, vodolija obara stare sisteme i kao veliki inovator uvodi nas u sasvim novo doba. Sredstva komunikacije doživljavaju ekspanziju, ujedinjuju ceo svet,  istina se sve teže sakriva. Ruše se stari obrasci i raste interesovanje ka svemu što je novo, nepoznato, okultno, „paranormalno“. Ljudi su sve otvoreniji ka duhovnim iskustvima; termini meditacije, astralne projekcije, trećeg oka i sl. postali su globalno poznati, da danas gotovo da nema osobe koja nije čula za iste. Uticaj ere vodolije ogleda se i u nauci, koja iz dana u dan dolazi do novih spektakularnih otkrića. Stvarnost u kojoj bitišemo, svakog trenutka sve više se menja i sve je više vizionara sa očima uprtim u svet u stvaranju, novi svet.
Majanski kalendar završio se 2012. godine i premda su mnogi koristili njegov kraj, kao sredstvo za uzbunu lakovernih, on je nagovestio završetak jednog ciklusa i početak novog vremena čiji smo mi sada svedoci. Neki će možda pomisliti da poređenjem ere vodolije i majanskog kalendara mešam babe i žabe, ali ja bih ih tada podsetila na međusobnu povezanost svega i svih na ovome svetu, ali i na to da se i astrologija i majanski kalendar oslanjaju na praćenje uticaja planeta našeg solarnog sistema, na događaje na našoj divnoj planeti.
Šta se zaista desilo po završetku te 2012. i ulasku u 2013? Dogodio se jedan sasvim novi svet. Gotovo neprimetna i brzo zataškana, potvrđena je informacija de se promenila masa protona u atomu vodonika. Kako vodonik ulazi u sastav 70-80% materije u našem univerzumu, univerzum se sasvim promenio. (Za one koje više interesuje ova tema: http://www.vaseljenska.com/vesti/2013-godine-nasa-planeta-pocela-je-da-zivi-u-drugoj-dimenziji/). Čitava naša planeta odjednom je počela da vibrira sasvim drugom frekvencom, centar našeg sveta se promenio, počela su da se rađaju deca sa 3 lanca DNK, otkrivena je žena sa super-vidom (mogućnošću da raspoznaje nijanse šesnaest miliona boja). Iste te 2013.godine naučnici koji su proučavali epifizu, odnosno pinealnu žlezdu, koja se smatra centrom intuicije, centrom duše, organom trećeg oka, došli su do otkrića da epifiza, pored melatonina luči DMT, psihodeličnu supstancu koju su nazvali spiritualnim molekulom i najzad dali uporište za poznato verovanje sa istoka, gde se pinealna žlezda smatra centrom duhovnosti.
Pre samo nekoliko meseci, ruski naučnik Kirščvink dokazao je postojanje magnetoreceptora kod čoveka (http://www.vestinet.rs/zanimljivosti/naucno-dokazano-eksperimentom-ljudi-imaju-sesto-culo-ali-su-zaboravili-da-ga-koriste ) i time dao utemeljenje nauci da zvanično usvoji informaciju da čovek poseduje šest čula.
Filozofija koja podržava verovanja u postojanje različitih svetova, smatra da što je svet duhovniji, to najrazvijenija vrsta koja na njemu obitava ima veći broj čula kojima percepira stvarnost oko sebe. Sumnjam da je slučajnost to što su tek sada (nakon dolaska novog doba po majanskom kalendaru) neke davne istine, po prvi put našle svoje utemeljenje u nauci. Svet je promenio dimenziju, broj čula se povećao, a tek smo nepune četiri godine u novom dobu. Šta li nam tek dolazi?
Duboko verujem da će vreme koje stoji ispred nas poljuljati i najnevernije Tome u svom strogo materijalističkom pogledu i da ćemo svi zajedno izgraditi taj novi svet, bolji svet, duhovniji svet kome svako razvijeno biće teži. Kako se svaka misao koju odaslamo u duhovnu realnost, po sistemu klatna vrati i realizuje u materijalnom okruženju, a snaga naše kolektivne svesti je ogromna i kao takva reflektuje nam današnju stvarnost u kojoj živimo, verujem da će dan kada dostignemo „kritičnu masu“ duhovnih, budnih i osveštenih u ovom našem materijalnom svetu, biti dan u kome ćemo se probuditi u jednoj, a usniti u drugoj, lepšoj dimenziji postojanja . Do tada nam ostaje samo da radimo na sebi…
Nikada nije kasno, ali danas, najbolji je dan da osvestite svoje šesto čulo, zađete u svoje dubine i postanete vizionar novoga doba, kojem nas era vodolije nepobitno vodi, dok korača ka Jednosti svega i svih na ovome svetu, iz koje svi smo došli i kojoj se svi vraćamo.
 

Leave a Reply